Ladattavat resurssit

[Lue seuraava teksti huolella ennen kuin klikkaat "Hyväksy"-nappulaa.]

Mikäli käyttäjälle esitetään loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus
GNU General Public License ("EULA") asennusprosessin aikana, tuo EULA pätee seuraavan allaolevan sopimuksen ylitse.

*Allaolevat ehdot pätevät myös CASIOn opetukseen tarkoitetulta verkkopalvelulta ladattuihin ohjelmiin.

OHJELMAN KÄYTTÖOIKEUSSOPIMUS

Lataamalla tämän ohjelman hyväksyt tämän käyttöoikeussopimuksen ehdot.

1.Lisenssi

Linkin takaa löytyvältä verkkosivulta peräisin olevat ohjelmat ("OHJELMAT") on lisensoitu sinulle CASIO COMPUTER CO., LTD. ("CASIO"):n toimesta tässä sopimuksessa määritettyjen ehtojen mukaiseen käyttöön.

2.Rajoitus
  • Et saa hajottaa tai purkaa Ohjelmaa etkä luoda sen pohjalta samankaltaista materiaalia.
  • Et saa asentaa Ohjelmaa verkkopalvelimelle.
  • Et saa markkinoida, uudelleenmyydä, vuokrata, välittää tai siirtää kopioita Ohjelmasta tai siirtää Ohjelmaa sähköisesti tietokoneelta toiselle verkon välityksellä.
3.Tekijänoikeus

Olet tietoinen ja hyväksyt, että Ohjelma on suojattu tekijäoikeudella.

4.Takuun vastuuvapauslauseke

Tämä ohjelma tarjotaan sellaisenaan ilman että annettaisiin takeita sen sopivuudesta myyntituotteeksi, tekijänoikeuksien valvomiseen liittyviä takeita, tai tuotteen sopivuudesta joihinkin tiettyihin käyttötarkoituksiin.
CASIO ei takaa, että ohjelma on vapaa ohjelmistovirheistä tai -puutteista.

5.Vastuurajat

CASIO ei ole vastuussa Ohjelmassa esiintyneiden puutteiden tai virheiden aiheuttamista suorista tai epäsuorista vahingoista, vahingoista sisältäen palvelusuhteen katkeamisen, liiketoiminnan katkeamisen, ansion tai luottamuksen menetyksen, lakitekniset seuraamukset tai muun vahingon. Käytät Ohjelmaa omalla vastuullasi.