Hjem > Språk > Støtte > Fremvisningsutstyr(Projektorer)

Fremvisningsutstyr(Projektorer)

Koble til med en USB-kabel

Projektorer som kan kobles til (gjelder fra september, 2014)
ClassPad II
(fx-CP400)
ClassPad
330 PLUS
fx-CG serien fx-9860GII
fx-9750GII
Green Slim Serie XJ-A135A/V
XJ-A145A/V
XJ-A146C/D
XJ-A147
XJ-A155A/V
XJ-A235A/V
XJ-A245A/V
XJ-A246C/D
XJ-A247
XJ-A255V
XJ-A256C/D
XJ-A257
Standard (Signature) modeller XJ-M145A/B
XJ-M146
XJ-M155A/B
XJ-M156
XJ-M245A/B
XJ-M246
XJ-M255A/B
XJ-M256
Pro modeller XJ-H1650
XJ-H1750
XJ-H2650
Short-Throw modeller XJ-ST145
XJ-ST155
XJ-UT310WN

Lett å bruke

For å vise beregningsprosesser på skjermen må man koble en grafisk vitenskapelig kalkulator til CASIO data projektor med en USB-kabel.

Nyttige verktøy for skoler

Denne funksjonen for å vise beregningsprosesser på skjermen i sanntid er nyttig for forelesninger, praktisk utdanning, presentasjoner og diskusjoner I klasserommet.

Hvordan koble til

for brukere av ClassPad II (fx-CP400)

• USB-tilkobling prosedyren har blitt forbedret med auto-detect metoden.
  • Når du kobker til USB-kabelen, vises et pop-up vindu akkurat som det høyre bilde.
    Trykk "4" eller trykk på "Projector" for å utføre denne funksjonen.
  • Det er nødvendig å oppdatere projektorens fastvare for direkte koblingsfunksjon til CASIO projektor.

for brukere av ClassPad 330 PLUS

• USB-tilkobling prosedyren har blitt forbedret med auto-detect metoden.
  • Når du kobker til USB-kabelen, vises en pop-up vindue som det høyre bilde.
    Trykk "4" tasten eller trykk på "Projector" for å utføre denne funksjonen.
  • Direkte tilkoblingsfunktion til CASIO projektor er kun mulig med ClassPad 330 PLUS.
  • Det er nødvendig å oppdatere projektorens fastvare for direkte koblingsfunksjon til CASIO projektor.

for brukere av fx-CG10 / 20

• USB-tilkobling prosedyren har blitt forbedret med auto-detect metoden.
  • Når du kobker til USB-kabelen, vises et pop-up vindu akkurat som det høyre bilde.
    Trykk "4" for å utføre denne funksjonen.
  • Direkte tilkoblingsfunktion til CASIO projektor har blitt forbedret i fx-CG serien OS 1.04 eller senere.

for brukere av fx-9860GII / fx-9750GII /fx-9860G serien OS ver2.x

• USB-tilkobling prosedyren har blitt forbedret med auto-detect metoden.
  • Når du kobler til USB-kabelen, vises et pop-up vindu akkurat som det høyre bilde.
    Trykk "F3" for å utføre denne funksjonen.

for brukere av fx-9860G serien med OS ver.1.x

• Før du bruker denne funksjonen, må du sørge for att den vitenskapelige grafiske kalkulator har følgende oppsett.
  • Når kalkulatordisplayet ikke vises, må du trykke på en av den grafiske kalkulators taster så projektoren og kalkulatoren kan kommunisere med hverandre.