Etusivu > Kieli > Tuki > Esitystyökalut(projektorit)

Esitystyökalut(projektorit)

Liitä USB-kaapelilla

Liitettävät projektorit (vuoden 2014 syyskuusta lähtien)
ClassPad II
(fx-CP400)
ClassPad
330 PLUS
fx-CG sarja fx-9860GII
fx-9750GII
Green Slim- sarja XJ-A135A/V
XJ-A145A/V
XJ-A146C/D
XJ-A147
XJ-A155A/V
XJ-A235A/V
XJ-A245A/V
XJ-A246C/D
XJ-A247
XJ-A255V
XJ-A256C/D
XJ-A257
Vakio (Signature)- mallit XJ-M145A/B
XJ-M146
XJ-M155A/B
XJ-M156
XJ-M245A/B
XJ-M246
XJ-M255A/B
XJ-M256
Pro-Mallit XJ-H1650
XJ-H1750
XJ-H2650
Short-Throw Mallit XJ-ST145
XJ-ST155
XJ-UT310WN

Helppokäyttöinen

Laskuprosessien esittäminen taululla onnistuu yksinkertaisesti yhdistämällä graafinen laskin CASIO-dataprojektoriin USB-kaapelin avulla.

Käteviä työkaluja koulukäyttöön

Laskuprosessien esittäminen taululla reaaliajassa on käytännöllistä kouluissa luennoilla, käytännön harjoittelussa, esityksissä ja keskusteluissa.

Kytkentäohjeet

ClassPad II:n käyttäjille (fx-CP400)

• Automaattinen havaitseminen on helpottanut USB-kytkennän luomista.
  • Kun liität USB-kaapelin, näytölle tulee ponnahdusikkuna (ks. oikeanpuoleinen kuva). Paina näppäintä "4" tai koske "Projektori"-ikonia suorittaaksesi tämän toiminnon.
  • On tärkeää päivittää projektorin ohjelmisto CASIO-projektorin suorayhteystoimintoa varten.

ClassPad 330 PLUS:n käyttäjille

• Automaattinen havaitseminen on helpottanut USB-kytkennän luomista.
  • Kun liität USB-kaapelin, näytölle tulee ponnahdusikkuna (ks. oikeanpuoleinen kuva). Paina näppäintä "4" tai koske "Projektori"-ikonia suorittaaksesi tämän toiminnon.
  • Suora kytkentä CASIO-projektoriin on tarkoitettu kätettäväksi vain ClassPad 330 PLUS:n kanssa.
  • On tärkeää päivittää projektorin ohjelmisto CASIO-projektorin suorayhteystoimintoa varten.

fx-CG10 / 20:n käyttäjille

• Automaattinen havaitseminen on helpottanut USB-kytkennän luomista.
  • Kun liität USB-kaapelin, näytölle tulee ponnahdusikkuna (ks. oikeanpuoleinen kuva). Paina näppäintä "F4" suorittaaksesi tämän toiminnon.
  • Suorayhteystoimintoa CASIO-projektoriin on parannettu fx-CG-sarjan käyttöjärjestelmässä 1.04 tai uudemmassa.

fx-9860GII / fx-9750GII /fx-9860G -sarjan käyttöjärjestelmän ver2.x käyttäjille

• Automaattinen havaitseminen on helpottanut USB-kytkennän luomista.
  • Kun liität USB-kaapelin, näytölle tulee ponnahdusikkuna (ks. oikeanpuoleinen kuva). Paina näppäintä "F3" suorittaaksesi tämän toiminnon.

fx-9860G sarjankäyttöjärjestelmän ver.1.x käyttäjille

• Ennen kuin käytät tätä toimintoa, varmista että tieteellisessä graafilaskimessa pätee seuraava alustus.
  • Kun laskin ei ole projektiotilassa, paina mitä tahansa graafisen laskimen näppäintä käynnistääksesi laskimen ja projektorin välisen yhteyden.