Presentatietools (projectors)

Aansluiten met een USB-kabel

Aansluitbare projectors (Vanaf 3-2-2020)

ClassPad II
(fx-CP400)
ClassPad
330 PLUS
fx-CG50
serie
fx-CG10/20
serie
fx-9860GIII
fx-9750GIII
fx-9860GII
fx-9750GII
Green Slim-serie XJ-A135/V
XJ-A145/V
XJ-A146
XJ-A147
XJ-A155/V
XJ-A235/V
XJ-A245/V
XJ-A246
XJ-A247
XJ-A255V
XJ-A256C/D
XJ-A257
Standard (Signature) modellen XJ-M145A/B
XJ-M146
XJ-M155A/B
XJ-M156
XJ-M245A/B
XJ-M246
XJ-M255A/B
XJ-M256
Pro-modellen XJ-H1650
XJ-H1750
XJ-H2650
Short-Throw modellen XJ-ST145
XJ-ST155
Ultra Short Throw serie XJ-UT310WN
XJ-UT311WN
XJ-UT351WN
XJ-UT312WN
XJ-UT352WN
Advanced serie XJ-F20XN
XJ-F200WN
XJ-F210WN
XJ-F21XN
XJ-F211WN
Superior serie XJ-S400WN
XJ-S400UN

Handig in gebruik

Om rekenprocessen op een scherm weer te geven, hoeft u alleen een grafische wetenschappelijke rekenmachine met behulp van een USB-kabel op een CASIO-dataprojector aan te sluiten.

Handige tools voor scholen

Deze mogelijkheid om rekenprocessen in real time op een scherm weer te geven, is nuttig bij lezingen, praktijktrainingen, presentaties en discussies op scholen.

Aansluiten

voor gebruikers van ClassPad II (fx-CP400)

• USB-aansluitprocedure is verbeterd door middel van de autodetectiemethode.
  • Wanneer u een USB-kabel aansluit, verschijnt een pop-upvenster zoals in de afbeelding rechts. Druk op de toets '4' of tik op "Projector" om deze functie uit te voeren.
  • Voor directe aansluitfunctie op een CASIO-projector dient de projectorfirmware te worden geüpdatet.

voor gebruikers van ClassPad 330 PLUS

• USB-aansluitprocedure is verbeterd door middel van de autodetectiemethode.
  • Wanneer u een USB-kabel aansluit, verschijnt een pop-upvenster zoals in de afbeelding rechts. Druk op de toets '4' of tik op "Projector" om deze functie uit te voeren.
  • Directe aansluitfunctie op een CASIO-projector is alleen voor gebruik van ClassPad 330 PLUS.
  • Voor directe aansluitfunctie op een CASIO-projector dient de projectorfirmware te worden geüpdatet.

voor gebruikers van fx-CG10 / 20 / 50

• USB-aansluitprocedure is verbeterd door middel van de autodetectiemethode.
  • Wanneer u een USB-kabel aansluit, verschijnt een pop-upvenster zoals in de afbeelding rechts. Druk op de toets 'F4' om deze functie uit te voeren.
  • Directe aansluitfunctie op CASIO-projector is verbeterd in fx-CG-reeks of later.

voor gebruikers van fx-9860GIII / fx-9750GIII

• USB-aansluitprocedure is verbeterd door middel van de autodetectiemethode.
  • Wanneer u een USB-kabel aansluit, verschijnt een pop-upvenster zoals in de afbeelding rechts. Druk op de toets 'F2' om deze functie uit te voeren.

voor gebruikers van fx-9860GII- / fx-9750GII- / fx-9860G-reeks OS ver2.x

• USB-aansluitprocedure is verbeterd door middel van de autodetectiemethode.
  • Wanneer u een USB-kabel aansluit, verschijnt een pop-upvenster zoals in de afbeelding rechts. Druk op de toets 'F3' om deze functie uit te voeren.